header banner
Default

Le site Bitvavo a publié deux nouvelles monnaies et un airdrop crypto gratuit de 10 euros


Table of Contents

Mooi nieuws van de Nederlandse crypto exchange Bitvavo: twee crypto assets zijn vandaag aan het ruime assortiment van de exchange toegevoegd. Het gaat om Optimism (OP) en DYDX. In dit artikel nemen we een kijkje naar wat deze twee assets precies inhouden en hoe jij vandaag nog een mooi cadeautje kan ontvangen. Je kan namelijk 10 euro aan gratis crypto krijgen als je je aanmeldt bij Bitvavo

Kerstcadeau 🎉: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀 Advertentie Bitvavo

Optimism (OP)

VIDEO: MAKE MILLIONS w Crypto Airdrops! (explained in under 10 minutes)
Altcoin Daily

Optimism (OP) is een zogenaamde ‘layer-2 blockchain’ van het Ethereum (ETH) netwerk. Waar transacties op het Ethereum netwerk vaak vrij prijzig kunnen zijn en relatief lang kunnen duren biedt Optimism een oplossing. Transacties op het Optimism netwerk zijn verschrikkelijk snel en kosten een fractie van wat het op de Ethereum blockchain kost. 

Wat ook interessant is om te vermelden is dat Optimism ontwikkeld is door Ethereum ontwikkelaars. Optimism is momenteel een van de grootste en meest gebruikte Layer-2 protocollen.

In juli vorig jaar bungelde de koers van OP nog rond de 50 dollarcent. Momenteel lijkt OP echter te consolideren rond de 2 dollar. Een forse koersstijging dus, en dat in een crypto winter. Mogelijk is deze koers sterkte een voorbode van wat er nog komen gaat.

Advertisement

dYdx (DYDX)

VIDEO: #criptomonedas GRATIS gracias a este bono! #bitvavo #airdrop
CRIPTO COIN

De tweede cryptocurrency die Bitvavo verhandelbaar zal maken is DYDX. Dit is de native token van de volledig decentrale dYdX exchange. De exchange focust zich vooral op het aanbieden van derivaten diensten en doet dit overigens zonder commissies op trades te innen.

DYDX behaalde de afgelopen bullmarkt nog een koersprijs van ruim 26 dollar. De koers kreeg het afgelopen jaar echter zwaar te verduren en vormde begin dit jaar een bottom rond de 1 dollar. Inmiddels lijkt DYDX het 2,50 dollar niveau te willen omzetten in een steunniveau. Kan DYDX in de toekomst weer richting de 26 dollar stijgen?

Al met al twee zeer interessante toevoegingen aan het ruime aanbod van Bitvavo. Registreer je snel en vrijblijvend bij Bitvavo en verhandel vandaag nog je eerste OP en DYDX tokens. Als kers op de taart krijg je tijdelijk 10 euro gratis als je je via deze link aanmeldt bij Bitvavo!

Post Views: 12

Sources


Article information

Author: Mark Jennings

Last Updated: 1703135281

Views: 591

Rating: 4.9 / 5 (101 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mark Jennings

Birthday: 1978-01-05

Address: 41424 Williams Mission, Lake Jennifer, MN 02864

Phone: +3753058109809007

Job: Financial Analyst

Hobby: Puzzle Solving, Aquarium Keeping, Cycling, Calligraphy, Golf, Swimming, Sailing

Introduction: My name is Mark Jennings, I am a clever, fearless, irreplaceable, Colorful, capable, enterprising, Precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.